Παραγγελίες

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προιόντα μας με τους παρακάτω τρόπους:

Επιλέξατε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω αναζήτησης , ή απο τις σελίδες μας. Πατήστε στο σύνδεσμο “Αγορά” δίπλα στο προιόν και αύτό αύτόματα θα προστεθεί στο καλάθι αγορών σας. Οταν ολοκληρώσετε τίς αγορές σας πατήστε “Ολοκλήρωση” προκειμένου να μεταβείτε στη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εφόσον δεν έχετε πραγματοποιήσει είσοδο με username και password θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία αυτά στην αμέσως επόμενη σελίδα ή, εφόσον δεν διαθέτετε αυτές τις πληροφορίες να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μετά την εισαγωγή των παραπάνω πληροφοριών, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας σε 3 στάδια:

  1. Επιλογή / αλλαγή διεύθυνσης αποστολής των προϊόντων & επιλογή του τρόπου αποστολής
  2. Επιλογή / αλλαγή διεύθυνσης τιμολόγησης ή στοιχείων έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου & επιλογή του τρόπου πληρωμής
  3.  Προεπισκόπηση των επιλογών σας (προϊόντα, τρόπος αποστολής & πληρωμής, στοιχεία αποστολής και τιμολόγησης )
    Για τυχόν απορίες σας στείλτε e-mail: info@quality.com.gr

Μπορείτε επίσης να κάνετε παραγγελία μέσω email sales@quality.com.gr

Σε Όλες τις Περιπτώσεις θα επικοινωνήσουν μαζί σας απο το τμήμα πωλήσεων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Παρ’ ολη την συνεχή παρακολούθηση από το ανθρώπινο δυναμικό του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, για την διαθεσιμότητα των  προϊόντων μας, υπάρχει περίπτωση κάποια προϊόντα να έχουν αντικατασταθεί, ή να έχουν καταργηθεί ή να είναι σε έλλειψη. Στην Περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και μαζί με το εξιδεικευμένο προσωπικό του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε την καλύτερη λύση.

Όλες οι τιμές είναι σε ευρώ, και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Τηλεφωνικές ή μέσω fax παραγγελίες δεν γίνονται δεκτές ούτε για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά ούτε και για το φυσικό.