Πληρωμές

Μπορείτε να επιλέξετε εναν απο τους παρακάτω τρόπους πληρωμής
ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: (ισχύει για αγορές κάτω των 350 €)

Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας ( τοίς μετρητοίς), στην εταιρία μεταφοράς ( ταυτόχρονα με την παραλαβή της ). Το κόστος αντικαταβολής είναι 2.47 € ( επιπλέον των εξόδων αποστολής)

Τα Ποσά ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ που αναλαμβάνουν σύμφωνα με την σύμβαση που εχουμε οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα) και η ACS Courier είναι μέχρι 350 Ευρώ. Αν η Παραγγελία σας είναι πάνω απο το ποσόν αυτό θα πρέπει να εχει προηγηθεί κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας για να αποσταλεί η παραγγελία σας. Το Ιδιο θα ισχύει αν γίνουν στο ιδιο ονομα (ιδια στοιχεία χρήστη) και στην ιδια διεύθυνση παραγγελία-ες πάνω απο μία και μέχρι το ποσόν των 350 Ευρώ. Το ιδιο ισχύει και αν θα κάνετε παραγγελίες τμηματικές σε διαφορετικές ημέρες οι οποίες στο σύνολο τους υπερβαίνουν τα 350 ευρώ (εκτός αν κάποιες-α τις εχετε παραλάβει ) και οι παραγγελίες – α που είναι σε εκρεμμότητα να παραλάβετε δεν υπερβαίνουν τα 350 ευρώ.

Για την κύπρο και εκτός Ελλάδος δεν ισχύει η επιλογή της Αντικαταβολής, θα πρέπει οι παραγγελίες να πληρωθούν ή μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας
Επίσης η αντικαταβολή δεν ισχύει (για κανένα ποσόν) οταν η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσω πρακτορείου μεταφορών (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εχει εξωφληθεί το αντίτιμο της παραγγελίας πρώτα πριν την αποστολή, μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ή πιστωτικής κάρτας)

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa, Master Card, Euroline κλπ, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με απόλυτη ασφάλεια γιατί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank εχει λάβει ολες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφαλή συναλλαγή σας με το Πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer)

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημμένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Για Παραγγελίες μέχρι του ποσού των 100 Ευρώ και οταν Επιλέγετε Παραλαβή και Πληρωμή της Παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα η παραγγελία εκτελείται κανονικά, για ποσά πάνω απο 100 Ευρώ απαραίτητα θα πρέπει να προηγηθεί προκαταβολή το 40% του ποσού της παραγγελίας σας είτε σε κατάθεση στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Εταιρίας μας είτε στο Φυσικό μας Κατάστημα και το υπόλοιπο του ποσού της παραγγελίας σας εξόφληση με την παραλαβή αυτής. Το Ιδιο θα ισχύει αν γίνουν στο ίδιο όνομα (ίδια στοιχεία χρήστη) και στην ίδια διεύθυνση παραγγελία-ες πάνω από μία και μέχρι το ποσόν των 100 Ευρώ
Το ίδιο ισχύει και αν θα κάνετε παραγγελίες τμηματικές σε διαφορετικές ημέρες οι οποίες στο σύνολο τους υπερβαίνουν τα 100 ευρώ (εκτός αν κάποιες-α τις έχετε παραλάβει ) και οι παραγγελίες – α που είναι σε εκκρεμότητα να παραλάβετε δεν υπερβαίνουν τα 100 ευρώ.
Επίσης η παραγγελία που είναι για παραλαβή απο το φυσικό μας κατάστημα με αξία έως 100 ευρώ, παραμένει και δεσμεύεται για εσάς (στο φυσικό κατάστημα) έως και 2 ημερολογιακές ημέρες απο την ενημέρωση σας μέσω e-mail οτι η παραγγελία σας είναι ετοιμη .
Το ανωτέρω χρονικό διάστημα (2 ημερολογιακές ημέρες) άρχεται από την ημερομηνία αποστολής από την εταιρεία μας του ενημερωτικού e- mail με το οποίο σας γνωστοποιείται ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.
Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη του προαναφερθέντος e- mail. Μετά την παρέλευση των 2 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του ενημερωτικού μηνύματος, η παραγγελία ακυρώνεται, το προϊόν αποδεσμεύεται.
Και η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα σε επόμενη παραγγελία του πελάτη που δεν παρέλαβε την προηγούμενη, να του ζητηθεί να εξοφληθεί ολο το ποσόν της παραγγελίας του
Mπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα (Απαραίτητη προυπόθεση να εχει εξωφληθεί η παραγγελίας σας ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας) Σε Περίπτωση που το προιόν που εχετε επιλέξει είναι διαθέσιμο οχι ομως στις αποθήκες μας ή στο φυσικό μας κατάστημα αλλά θα πρέπει να το παραγγείλουμε στον προμηθευτή μας και είναι μη Κινήσιμο προιόν για την εταιρεία μας απαραίτητα θα σας ζητηθεί να εξοφληθει η παραγγελία σας
Μετά το e-mail που θα σας στείλουμε που επιβεβαιώνει την διαθεσιμότητα του προιόντος για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (για να προβείτε στην κατάθεση), το προιόν δεσμεύεται έως και 2 ημέρες απο την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας , πέρας των 2 ημερών η παραγγελία σας ακυρώνεται και πριν προβείτε σε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας , πρώτα να επικοινωνήσετε με e-mail για επιβεβαίωση.
Η Διεύθυνση μας είναι: Τανταλίδη 11, Νέα Σμύρνη Αττικής ΤΚ 171-21
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:
Εξοφλήστε τη παραγγελία σας με Τραπεζική κατάθεση και κερδίστε έκπτωση 2%! (Ισχύει για παραγγελίες αξίας προϊόντων από 50 ευρώ και πάνω.)
Μπορείτε να κάνετε κατάθεση το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε εναν απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Τα Εξοδα αποστολής και αντικαταβολής, οπως και των εμβασμάτων-Προμηθειών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα απο τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς) των Τραπεζών ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ιδια ή αλλη τράπεζα προς τις συνεργαζόμενες Τράπεζές μας επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

Για να προβείτε στην κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας, πρώτα θα περιμένετε επιβεβαίωση απο εμας με e-mail οτι η ποσότητα και εν γένει ολη η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη .

Μετά το e-mail που θα σας στείλουμε που επιβεβαιώνει την διαθεσιμότητα του προιόντος για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (για να προβείτε στην κατάθεση), το προιόν δεσμεύεται έως και 2 ημέρες απο την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας , πέρας των 2 ημερών η παραγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει πριν προβείτε σε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας , πρώτα να επικοινωνήσετε με e-mail για επιβεβαίωση.

Σε Περίπτωση που εχετε επιλέξει κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας μας για να γίνει η Αποστολή της παραγγελία σας θα πρέπει να εχει εμφανισθεί πρώτα στον λογαριασμό της Εταιρίας μας.

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού :
IBAN : GR5001403460346002002007358
Δικαιούχος :Κ.ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Η.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ QUALITY INFOSERVICE ΕΠΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού :
IBAN: GR5601101530000015347024844
Δικαιούχος :Κ.ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Η.ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ QUALITY INFOSERVICE ΕΠΕ

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε με εναν απο τους παρακάτω τρόπους

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ : στα 210-9318300, 210-9373790, 210-9373791
ΜΕΣΩ Ε-MAIL: sales@quality.com.gr
Αμέσως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας

Σημειώσεις
Προκειμένου να διασφαλισθούν οι οικονομικές σας συναλλαγές είναι πιθανόν να σας ζητηθεί φωτοτυπία της ταυτότητά σας ή της πιστωτικής σας κάρτας (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία), τα οποία να την αποστείλετε μέσω e-mail
Απαραίτητο όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία σας είναι να σημειώσετε σταθερό τηλέφωνο
Οι Τιμές του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν περιλαμβάνουν τυχόν κρατήσεις που ενδεχομένως να εχουν κάποιοι φορείς -οργανισμοί-Υπηρεσίες-Στρατός κ.λ.π. Ολες οι ενδεχόμενες -τυχόν κρατήσεις επιβαρύνουν την τιμή του προϊόντος και τον αγοραστή.